Korte Kapsels Dames Winter 2012

Korte Kapsels Dames Winter 2012 : In New York bruids-markt elk voorjaar, de ontwerpers debuut van hun nieuwe collecties voor het volgende jaar. De Spring 2012 collectie voor bruiden en bruidsmeisjes zijn tentoongesteld, en nu kunnen we zien welke stijlen worden populair bruids partijen. Een belangrijke trend voor 2012 zal worden elegant ladylike bruidsmeisje jurken. Ladylike bruidsmeisjekleding hebben een zeer klassieke silhouetten. Voor 2012 bruidsmeisjes, zullen er vele jurken met strapless halslijnen. Een andere populaire hals is de klassieke bateau nek. Minder populair zal worden halster stijlen, die meestal meer trendy dan tijdloos. Een schouder decolletes zijn nog steeds modieus voor de meer formele jurken. Veel van de ladylike stijlen, zoals die gezien worden als Lazaro, waren knie lengte en gekenmerkt door een natuurlijke taille. Dit is een makkelijk-to-wear vorm die zal worden vleiend voor veel verschillende bruidsmeisjes.

Jewel tonen zijn een belangrijke trend voor 2012 bruidsmeisjes. Speciale kleuren inbegrepen paars, kobalt, bordeaux, en cranberry. Zwart werd ook gezien in veel van de ladylike silhouetten, zoals een elegante bateau hals jurk met een rok op knielengte. De rijke juweel kleuren passen bij de klassieke vormen van de nieuwe bruidsmeisje jurken. Pearl bruidsmeisje sieraden is een natuurlijke keuze met zulke tijdloze jurken. Voor formele huwelijken in 2012, verwacht veel mooie opties te vinden voor de lange jurken. Terwijl de knie lengte komt vaker voor, niets is heel graag een chique vloer lengte jurk voor een zwarte stropdas bruiloft. Vrij slanke silhouetten populair zullen zijn voor de lange bruidsmeisje jurken, strapless en halslijn zijn een top trend. De vloer lengte jurken zijn glamoureus genoeg voor de Rode Loper, iets dat is zeker uw bruidsmeisjes geweldig voelen! Dramatische kristallen bruidsmeisje sieraden past bij deze fab jurken.

De klassieke lijnen van de nieuwste bruidsmeisje jurken zijn verbeterd met goed gekozen versieringen. Een zwarte edelstenen riem op de taille, een brutale boog op een bateau decollete, of een asymmetrische strik bij de taille - dat zijn de soorten van accenten, die zal in stijl worden voor 2012. De gedifferentieerde rokken, die gezien werden in veel van de bruidsjurk collecties ook hun intrede in het bruidsmeisje jurk collecties, zowel voor korte en lange jurken. Mermaid silhouetten worden een trend voor vloerlengte stijlen. Een van de meest chique accenten was een beetje stijlvol jasje ontworpen om te worden gedragen over een formele kleding. De damesachtig bruidsmeisje jurken uit de Spring 2012 collectie zijn zeker stijlen die moeten maken uw bruidsmeisjes gelukkig. Hun klassieke lijnen en kleuren maken deze jurken degenen die er zeker weer gedragen kan worden voor andere gelegenheden, waardoor de investering lijken meer dan redelijk voor een jurk die schreeuwt "bruidsmeisje!". Of uw bruiloft is in de middag of 's avonds, zal een elegante jurk met klassieke lijnen een mooie keuze voor uw bruidsmeisjes.