Dames Korte Kapsels 2012

Dames Korte Kapsels 2012 : Uw kapsel is waarschijnlijk een van de eerste dingen die anderen over jou bericht. Om deze reden, de meeste vrouwen hebben veel van denken in de stijl die zij kiezen. Hier bespreken we de voors en tegens van de populaire lange gelaagde kapsel.

Voordelen van Lange gelaagde kapsels

Zorgvuldig geplaatste lagen toe te voegen definitie, volume en textuur aan fijn haar. De lagen geplaatst rond het gezicht kan de aandacht vestigen op uw gelaatstrekken, zoals uw ogen en lippen. Lange lagen pak vrouwen van alle gezichtsvormen en breng aan uw beste eigenschappen licht, terwijl afnemende gebreken.

Lange gelaagde kapsels zal ook uw haar meer springkasteel en glanzend, waarbij het op zoek naar gezond en gevoed. Lagen kunnen ook effectief worden gebruikt om te helpen weerbarstige haar meer beheersbaar. Als u gebukt onder overdreven dik haar dat is moeilijk te controleren, kan goed geplaatst lagen maken uw styling routine veel gemakkelijker.

Nadelen van de Lange gelaagde kapsels

Haar groeit met een snelheid van slechts ongeveer de helft een centimeter per maand. Hiermee rekening gehouden, we al snel beseffen dat de besluitvorming over een lange gelaagde kapsel is een grote stap. Het zal maanden voordat alle lagen groeien uit, waardoor je opgescheept met dit kapsel voor een tijdje. De snelheid waarmee de lagen zullen zelfs zal grotendeels afhangen van het aantal lagen worden gebruikt. De groeiende out fase kan lastig en maken stylen van je haar gedurende deze tijd heel moeilijk.

Gelaagde haar ziet er het beste wanneer er meer tijd wordt besteed styling het. U zult waarschijnlijk moeten meer tijd besteden blazen drogen en ontkrullen je haar als je lagen. Je moet realistisch zijn met jezelf als je voelt dat je bent niet het type van de persoon die tijd voor stylen van je haar elke dag. Vrouwen met jonge kinderen of degenen die atletische zijn in de natuur vaak terug binden hun haar tijdens het uitvoeren van hun dagelijkse activiteiten. Gelaagde haar kan hebben porties die zijn te kort om te binden terug en het ook in het algemeen ziet er niet zo aantrekkelijk gedragen op deze manier. Als u regelmatig draagt ​​je haar gebonden rug, kunt u een zorgvuldige afweging te geven of u bent bereid en in staat op te geven die praktijk.

Houden van de voor-en nadelen zorgvuldig in het achterhoofd en het overleg met uw kapper kan u helpen bepalen of een lang gelaagd kapsel voor u geschikt is.