Korte Kapsels Dames

Korte Kapsels Dames : In een shock beweging die niemand zag aankomen, vorige week Emma Watson werd de laatste roddels te gaan voor de chop, restyling haar haar in een elfachtige gewas. Ja, nu dat filmen op de laatste tranche van de Harry Potter films is voltooid, heeft Miss Watson verhuisd van wilde, ontembare krullen sported door haar karakter Hermelien Griffel en heruitgevonden zichzelf met deze prachtige Twiggy-achtige look. De aankondiging van haar nieuwe kapsel op Facebook, Emma vertelde fans dat ze is dood af te snijden haar haar al jaren en vond de hele ervaring volledig bevrijdend.

We hebben het allemaal gevoeld op deze manier op een bepaald punt, het had een bad hair day te veel vinden we onszelf het boeken van een afspraak met onze kapper in een poging om onze lastige lange lokken afgesneden eens en voor altijd. Maar toen de afspraak rond rollen, krijgen we in de stoel we mompelen: "O, alleen de gebruikelijke behagen. Tidy het op een beetje en te ontdoen van de gespleten haarpunten". Het feit is dat terwijl velen van ons graag zo dapper als Emma Watson en uit te proberen een kortere 'te doen, we zijn gewoon te bang dat hij gewoon met ons aan te passen. Nou, dames, wees niet bang. Er is een korte kapsel voor ieder wat wils, het is allemaal om het vinden van de juiste snit voor uw gezichtsvorm. Wees gewaarschuwd hoewel dat dik, krullend haar is het moeilijk te temmen in een korte stijl en zal haar beste kijken met een schouderlengte knippen. Begeren een kortere stijl is het niet waard als zelfs de geringste hint van regen kunt u zich wenden tot een compleet frizzball - vertrouwen in ons!

Rond gezicht: Als je een rond gezicht, kies dan voor een leuke, flirterige, gelaagde stijl die frames je gezicht en eindigde onder je kaaklijn. Samen met een ingrijpende franje, zal deze stijl maken uw gezicht lijken dunner en je jukbeenderen meer gedefinieerd. Vermijd een lange stompe snijdt, omdat dit er zal alleen maar versterken de rondheid.

Vierkant gezicht: Vierkante gezichten moet worden verzacht met warrig, textuur bobs om het uiterlijk van een hoekige kaaklijn te verminderen. De cut moet boven of onder de kaak einde, maar vermijd stijlen die eindigen op de kin als ze alleen maar benadrukken het gezicht van de haaksheid.

Lang gezicht: Geven de indruk van de breedte door te kiezen voor een eenvoudige maar prachtige kinlengte bob. Het hebben van een volledige stijl aan de zijkanten van je gezicht zal saldo van uw uitstraling, maar zeker op de lange duur scheiding in het midden stijlen te vermijden, omdat zij alleen je gezicht lijken nog langer!

Hart gezicht: Vrouwen met een hartvormig gezicht hebben de neiging om te hebben geweldige jukbeenderen, waardoor ze zich onderscheiden met een speelse pony en een kinlengte bob geeft u volheid rond de kaaklijn waar het het meest nodig is. Als je een dramatische hartvorm waar je kin is veel smaller dan de rest van je gezicht, vermijd top zwaar en zeer korte stijlen.

Ovaal gezicht: Je geluk kan veel wegkomen met bijna elke korte kapsel! Een leuke pixie gewas accentueren uw ogen en jukbeenderen, terwijl een langere hoekig bob zal uw gezicht perfect frame. Vermijd zware franjes en kapsels die naar voren vallen op je gezicht als je dekt uw vorm, die kan lijken om gewicht toe te voegen.